Wednesday, April 18, 2012

Cursuri de Germana

Exista mai multe institutii ce ofera cursuri de limba germana. In functie de perioada, de nivel - A1/A2, B1/B2, C1/C2, tipul de curs dorit - intensiv/extensiv si de costuri, se poate opta pentru:
In general, preturile cursurilor de limba germana sunt cuprinse intre 90-1400 euro, cele mai scumpe cursuri fiind cele one-to-one (profesor-elev). Unele institutii solicita inregistrarea participantului la cursuri la clubul institutiei - aceasta inregistrare suporta un cost suplimentar (intre 10-40 euro).

4 comments:

  1. Recomand Deutsch un Mehr, ofera cursuri dupa amiaza de la ora 18.00

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru postare Oana, oare acum in 2015 ..la ce fel de cursuri am acces aici in Graz ...pentru incepatori..

    ReplyDelete
  3. Buna Adrian! poti sa te duci la oricare din institutiile de mai sus. Nu esti restrictionat in nici un fel. Mult Succes!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. am ales Deutsch un mehr, ..un curs flexibil pt incepatori, modulul 1 e inpartit in doua subgrupe, A1.1 si A1.2 , durata 12 cursuri de cate 2 ore, ...putin cam concetrata materia .... pana incepi sa.ti intri in ritm deja esti in cursul 3 ... dar e un inceput ... explicatiile se bazeaza pe limba engleza ... in cazul grupului meu ... dar cel putin am fost acceptat de la cursul 2 ... primul l.am ratat ... cost 290 euro modulul A1.1 plus inca 20 euro cartile din care se lucreaza ...

      Delete